Volite

Imagine Volite

Biorevitalizarea cutanata cu noul produs Allergan !

Producatorii au dezvoltat o noua formula, revolutionara pentru acidul hialuronic de biorevitalizare, apropiat de produsele de mezoterapie.

Noutatea consta atat in rezultatele excelente obtinute, cat si in durata de actiune mult mai lunga, ceea ce face ca sedintele de injectare sa fie mult mai rare, deci si discomfortul, minor ce-i drept, neglijabil si bugetul pentru aceste proceduri mai echilibrat.

 

Volite:

  • imbunatateste semnificativ tonusul cutanat
  • are un efect “liftant”
  • are drept tinta in special tenurile terne si deshidratate
  • elimina ridurile fine
  • reduce semnificativ porii dilatati
  • reduce cicatricile postacnee

Intr-un cuvant – noul produs ofera o mina buna pentru 6-9 luni (spre deosebire de alte produse injectate lunar) si elimina cel putin cativa ani !

 

Cicatricile profunde, definitive dupa acnea severa, varicela, traumatisme, altadata considerate fara speranta, beneficiaza azi de nenumarate alternative de tratament, cu rezultate variabile, dar in general multumitoare pentru medic si paciente: peeling-uri de profunzimi diferite, laser, microneedling, PRP.

O buna alternativa pentru toate acestea sau – alteori – asociere este injectarea Volite; aceasta evita o parte din inconvenientele celorlalte: durere , repaus la domiciliu sau pret prohibitiv.

 

Volite  este o alternativa excelenta si pentru decolteu si regiunea gatului sau dosul mainilor, bine cunoscute pentru rezistenta la multe tratamente si care tradeaza adevarata varsta  a femeilor.

 

Injectarea se face cu ace minuscule, de obicei nu este nevoie de anestezie (dar cine doreste, se poate aplica o crema anestezica pentru 30 minute), dureaza 20-30 minute, cu recuperare imediata. Dupa injectare se observa doar roseata moderata si mici papule (mici ridicaturi) ale pielii timp de cateva ore .

 

In perioada  25 martie – 25 aprilie 2018  beneficiati de reducere 20 % la acest tip de injectare.

 

Dr. Madeleine NechiforContact

Medic primar dermato-venerologie , doctor in stiinte medicale , competenta in dermatologie estetica si chirurgicala

Partener Filorga Paris
Partener Allergan
Partener Merz Aesthetics