Beautification

Imagine Beautification

Cum sa arati odihnita atunci cand nu esti, de fapt; cum sa ai o mana buna, sa pari mai tanara sau sa participi la un eveniment si nu mai ai timp suficient sa te pregatesti?

Beautification sau cum spunem noi romanii “infrumusetare” – reprezinta metoda de modificare discreta sau “imblanzire” usoara a trasaturilor, a curburilor fetei, a zonelor cu mici defecte innascute sau “castigate” datorita trecerii  timpului – prin intermediul volumetriei faciale.

Este o metoda diferita  de rejuvenarea fetei, caci se adreseaza femeilor tinere, care oricum arata bine si doresc doar un touch-up.

 

Efecte

Se poate imbunatati forma nasului, a buzelor, linia barbiei si a mandibulei, cearcanele, pometii sau aspectul obosit datorita primelor riduri de expresie, abia perceptibile. Nu este vorba de chirurgie, de metode grele, ce implica durere, anestezie generala, cu riscurile aferente, perioada de repaus si modificari mai drastice ale fizionomiei, ci de sedinte de tratament de 20-30 minute, care ofera imediat postprocedural un aspect imbunatatit global.

Subliniez faptul ca NU este vorba de modificari drastice sau permanente si pentru a obtine un efect  armonios, natural trebuie evitata orice exagerare.

Daca pacienta este multumita de rezultat, se reia procedura la 6 luni.

 

Dr. Madeleine NechiforContact

Medic primar dermato-venerologie , doctor in stiinte medicale  ,  competenta in dermatologie estetica si chirurgicala

Partener Filorga Paris
Partener Allergan
Partener Merz Aesthetics