Beautification

Imagine Beautification

Cum sa arati odihnita atunci cand nu esti, de fapt; cum sa ai o mina buna, sa pari mai tanara sau sa participi la un eveniment si nu mai ai timp suficient sa te pregatesti?

      Beautification sau cum spunem noi romanii “infrumusetare” – reprezinta metoda de modificare discreta sau “imblanzire” usoara a trasaturilor, a curburilor fetei, a zonelor cu mici defecte innascute sau “castigate” datorita trecerii  timpului – prin intermediul volumetriei faciale.

Este o metoda diferita  de rejuvenarea fetei, caci se adreseaza femeilor tinere, care oricum arata bine si doresc doar un touch-up.

 

Efecte

Se pot imbunatati forma nasului, a buzelor, linia barbiei si a mandibulei, cearcanele, pometii sau aspectul obosit datorita primelor riduri de expresie, abia perceptibile. Nu este vorba de chirurgie, de metode laborioase , ce implica durere, anestezie generala, cu riscurile aferente , perioada de repaus si modificari mai drastice ale fizionomiei, ci de sedinte de tratament de 20-30 minute, care ofera imediat postprocedural un aspect imbunatatit .

Subliniez faptul ca NU este vorba de modificari drastice sau permanente si pentru a obtine un efect  armonios, natural trebuie evitata orice exagerare.

Daca pacienta este multumita de rezultat, se reia procedura la 6 luni.

 

Dr. Madeleine NechiforContact

Medic primar dermato-venerologie , doctor in stiinte medicale  ,  competenta in dermatologie estetica si chirurgicala

Partener Filorga Paris
Partener Allergan
Partener Merz Aesthetics