Rejuvenarea zonei genitale cu acid hialuronic

Imagine Rejuvenarea zonei genitale cu acid hialuronic

    Rejuvenarea zonei genitale este o indicatie foarte moderna a acestui tip de produs.

Prelungirea duratei de viata a individului si imbunatatirea generala a nivelului material au creat noi asteptari ,noi dorinte ,noi posibilitati pentru adultul matur sau varstnic . Aceste tratamente se adreseaza modificarilor normale sau patologice  ale zonei genitale date de inaintarea in varsta .

La femeie sau la barbat, se poate obtine o imbunatatire globala a aspectului ,a hidratarii, tonusului . La femeie se amelioreaza  organele genitale externe ,se  augmenteaza regiunea punctului G (pentru cresterea orgasmului) sau se corecteaza peretii vaginali (afectati in urma nasterilor repetate), elasticitatea, troficitatea si hidratarea zonei.

La barbatii nemultumiti de aspectul organului genital se poate injecta acid hialuronic  in scopul obtinerii unui diametru mai mare (uneori si o crestere modesta in lungime), stimularea troficitatii si elasticitatii zonei. Sunt in studiu asocieri cu injectarea de Botox/ Bocouture  in disfunctia erectila .                                Metoda se poate folosi la ambele sexe si pentru corectarea sau imbunatatirea in unele maladii dermatologice locale.

Subliniez ca metoda NU inlocuieste in nici un caz interventia chirurgicala ,atunci cand este cazul .

Injectarea dureaza 20-30 min., este insotita de durere moderata, poate fi efectuata cu anestezie locala si viata sociala se reia imediat.

Partener Filorga Paris
Partener Allergan
Partener Merz Aesthetics