Jett Plasma Medical Lift ,Radiofrecventa si IPL

Imagine Jett Plasma Medical Lift  ,Radiofrecventa  si IPL

Jett Plasma Lift     

Intense Pulsed Light – IPL

 Radiofrecventa

Sunt tratamente de infrumusetare  care  presupun folosirea dispozitivelor pe baza de plasma fizica (de tip plasmage) , a luminii intens pulsate , a frecventelor radio inalte ,a anumiteleor lungimi de unda laser pentru a “activa” tesutul conjunctiv si a stimula producerea naturala de colagen si elastina in derm, dar si un efect de “stretching“ . Se aplica pe pielea de pe fata, gat si maini, cu “urme“ lejere pe suprafata pielii dupa tratament,roseata, edem usor  , ceea ce inseamna ca pacientul poate reveni aproape imediat dupa  la activitatile normale.

Pentru pleoapele superioare moderat  “cazute ” si fara tonus  , pliuri radiare deasupra buzei superioare ,cicatrici diverse – tratamente cu dispozitivul pe baza de plasma fizica  Jett Plasma Lift .

Este o tehnica sigura si minim invaziva /neinvaziva (in functie de indicatie ), recomandata si  pentru tratarea  cicatricilor de acnee , leziunilor vasculare , a leziunilor hiperpigmentate, make-up permanent nereusit  ,tenului tern lipsit de tonus, cu riduri fine sau medii  care pot fi atenuate sau, in unele cazuri, complet eliminate.

O sedinta dureaza maxim 30 minute ,cu revenire imediata la viata sociala .

Pentru tratamentele non -ablative ,doar de stimulare colagenica ,dupa 3-5 sedinte, rezultatele sunt vizibile, tenul este tonifiat si intinerit. Pentru a conserva rezultatele obtinute este necesara cel putin o sedinta /an.

Partener Filorga Paris
Partener Allergan
Partener Merz Aesthetics