Tratamentul cearcanelor

Imagine Tratamentul cearcanelor

Majoritatea femeilor peste 30 ani se plang de aspect obosit, culoare cenusie sau vinetie sub ochi, piele fara tonus, deshidratata, pierdere de volum sub forma cearcanelor .

Toate acestea se datoreaza lipsei de odihna, fumatului, expunerii excesive la soare, ingrijiri incorecte, cure de slabire bruste  ,dar cel mai important -pierderea globala de volum .

Odata cu trecerea anilor se produc modificari ale microcirculatiei locale, deshidratare, pierderea acidului hialuronic, a fibrelor de elastina si colagen din tesuturi, pierderea grasimii subcutanate si mai ales remanierea orbitei.

Produsele cosmetice “minune“, costisitoare, fabricate de marci renumite, de obicei, aduc beneficii minore, fara “reumplerea“ zonei.  Ca si in cazul buzelor, cea mai raspandita metoda este injectarea acizilor hialuronici de mare finete, de calitate inalta ,foarte bine purificati (pentru a evita orice tip de efecte adverse locale), care se integreaza foarte bine in tesutul local  . Si pentru aceasta procedura cereti informatii privind provenienta produsului (daca este aprobat pentru interventii estetice in Europa si SUA ) , deoarece pe piata acizilor hialuronici este un adevarat haos existand aproximativ 300 marci ,din care doar foarte putine au studii temeinice la baza .

Procedura se realizeaza fara testare prealabila, cu sau fara anestezie locala (crema anestezica), cu acul foarte fin sau cu canula (evita echimozele), dureaza 20-30 min, cu recuperare imediata. De evitat supracorectia, pentru ca unele tipuri de acizi hialuronici  sunt mai hidrofile si mai atrag apa in zilele urmatoare; daca este necesar, se adauga suplimentar la sedinta de control dupa 2-3 saptamani.

Pentru “pungile ” sub ochi sau pielea fara tonus ,deshidratata , cu riduri foarte fine -se practica remodelarea colagenica – mezoterapia, terapia enzimatica PBSerum .
Din ce in ce mai des se utilizeaza firele de stimulare .

Interventia necesita atat o tehnica de finete, cat si un produs de mare calitate, dar ofera un aspect odihnit si foarte natural.                                                                                                                                Pentru pielea lipsita de tonus in jurul ochilor -este obligatorie protectia solara  si se  pot face fie tratamente acasa cu produse pe baza de alfa hidroxiacizi in concentratie mica , sau la cabinet mezoterapie , Jett Plasma Medical Lift ,radiofrecventa .

Partener Filorga Paris
Partener Allergan
Partener Merz Aesthetics