Corectia liniei mandibulare - VOLUX

Imagine Corectia liniei mandibulare - VOLUX

“Lasarea” liniei mandibulare (maxilarul inferior – popular) este inestetica si tradeaza varsta.

Chiar daca femeile apeleaza la diverse tratamente pentru treimea superioara si medie a fetei, cum ar fi  Toxina botulinica (Botox/Vistabel, Dysport), acizi hialuronici (Voluma, Volume Mertz, Art Filler Filorga) sau colagenostimulatoare (Radiesse), cu rezultate bune , neglijarea treimii inferioare da un aspect neplacut.

De curand s-a alaturat noul produs al companiei Allergan – Volux, care se distinge de ceilalti acizi hialuronici prin capacitatea volumatoare imbunatatita si prin durata de actiune de cel putin 18 luni ; acesta incorporeaza si un mic procent de anestezic, pentru confortul injectarii. Este indicat deopotriva  femeilor si barbatilor ,iar pentru acestia din urma ne ajuta enorm la sublinierea  masculinitatii in treimea inferioara a fetei.

 

Marc Princen, vicepresedinte executiv si presedinte pentru Allergan a spus: “Juvéderm raspunde nevoilor consumatorilor de peste un deceniu, ajutandu-i sa isi atinga aspectul dorit. In calitate de lider global in estetica medicala, cercetam constant pentru a imbunatati portofoliul nostru de produse si tehnologii, iar acum, cu Juvéderm – Volux, barbatii si femeile din intreaga lume pot avea fata inferioara definita si conturata pe care o cauta – permitandu-le sa o ‘sculpteze’ asa cum isi doresc!”.

 

Injectat corect si in cantitati potrivite, ofera un aspect natural si intinerit , efectul se instaleaza imediat dupa injectare ,nu este necesara o perioada de repaus sau izolare dupa  procedura .

 

Dr. Madeleine NechiforContact

Medic primar dermato-venerologie , doctor in stiinte medicale , competenta in dermatologie estetica si chirurgicala

Partener Filorga Paris
Partener Allergan
Partener Merz Aesthetics