Blefaroplastia nechirurgicala cu Jett Plasma Lift Medical

Imagine Blefaroplastia nechirurgicala cu Jett Plasma Lift Medical

Sau mai corect  spus blefaroplastia dinamica non-ablativa a  pleoapei superioare si /sau  inferioare ,prin tehnici minim invazive , pt a nu interfera cu termenul consacrat in chirurgia plastica  .

Chiar daca injectarea de toxina botulinica ( Botox / Vistabel, Azzalure / Dysport ), de acizi hialuronici, mezoterapie, PRP, si alte metode asemanatoare, reusesc, pentru o perioada, sa amelioreze aspectul sprancenelor “cazute”, la un moment dat nu mai este suficient.

Deoarece unele paciente nu doresc inca blefaroplastia chirurgicala si o amana, s-au dezvoltat procedee mai blande, cu timp de recuperare postprocedural mult mai mic, fara spitalizare.

 

Jett Plasma Lift Medical

Exista acum aparate ce genereaza a patra stare a materiei, “plasma fizica ” ( nu are nici o legatura cu PRP  sau cu PRX33  ) – de tipul Jett Plasma Lift Medical, care are ca efect o puternica stimulare a fibrelor de elastina si collagen, cresterea tonusului  local si o “contractie ” a tesutului pleoapelor , concomitent cu “ridicarea ” lui si in acest mod , o “eliminare ” a  excesului cutanat sau a pielii fara tonus  . Se utilizeaza pt pleoapa superioara si inferioara ,in egala masura .  In plus,cu aceasta tehnologie este posibila ameliorarea ridurilor  (de tip “bar code ” deasupra buzei superioare , de tip “laba gastii ” )  , papiloame , xantelasma (depunere de colesterol la nivelul pleoapelor  ) si a unor mici cicatrici pe fata sau pe alte zone ale corpului , eliminarea tatuajelor si a make-up-ului permanent  nereusit  (contur buze , pigmentarea sprancenelor sau contur pleoape ) .

Aceasta metoda NU se adreseaza “caderii”  foarte importante , la varste inaintate , ci femeilor de varsta medie, cu o ptoza lejera sau medie si lipsa de tonus local .

 

Tratamentul si recuperarea

Interventia dureaza 20 – 30 min, cu anestezie locala, iar recuperarea dupa aceasta interventie este  cam  5 -6  zile, in acest timp zona este moderat inflamata , usor sensibila si cu mici cruste .

 

Dr. Madeleine NechiforContact

Medic primar dermato-venerologie , doctor in stiinte medicale  ,  competenta in dermatologie estetica si chirurgicala

Partener Filorga Paris
Partener Allergan
Partener Merz Aesthetics