Terapia enzimatica pentru restructurarea tegumentului fetei si gatului

Terapia enzimatica pt restructurarea tegumentelor fetei si decolteului

Introducerea in practica dermatologiei estetice a cocktailurilor enzimatice a modificat profund intelegerea procesului de imbatranire la toate nivelurile  tegumentului ,considerat ireversibil si ameliorarea semnificativa  a unor reactii de “reconstructie “ ,de resinteza a fibrelor de colagen si elastina si o functionare mult mai eficienta a fibroblastilor. Imbunatatesc  vascularizatia ,drenajul limfatic ,reduc edemul si inflamatia in aria tratata .Aceste produse  contin amestecuri ,in proportii variabile , de enzime obtinute prin sinteza – colagenaza , lipaza ,liaza -in functie de zona careia ne adresam.

La nivelul fetei le folosim pt contractia colagenului , tegumente “lasate “ ,deshidratate ,cu multe riduri  superficiale , pungi sub ochi sau cearcane  sau cu cicatrice inestetice , vechi (de ex in urma acneei ,traumatismelor ,arsurilor ) -in ansamblu pt o calitate mai buna a tegumentelor.

Pentru regiunea gatului si decolteului -tinta o reprezinta pielea ridata , lasata (ce tradeaza usor varsta) , dar si barbia dubla  si linia mandibulara cazuta “ ,serpuita

Alte patologii care beneficiaza de ameliorari nesperate sunt : vergeturile , celulita , cicatricile inestetice hipertrofice /cheloide ,dupa arsuri , lipoame etc.

In general este nevoie de 2-3 tratamente la 3-4 sapt interval ; Injectarea se face cu ace fine sau canula , durerea este de intensitate scazuta sau moderata  si se poate aplica , anterior procedurii, crema anestezica.

Partener Filorga Paris
Partener Allergan
Partener Merz Aesthetics