Skinbooster

Imagine Skinbooster

   Skinbooster, este un termen nou, foarte la moda si se refera la modalitatea de revitalizare a tenurilor deshidratate, “lasate“, obosite, fara tonus , cu multe riduri mici si medii .

Procesul de deshidratare si “lasare” a fetei, chiar daca debuteaza devreme, devine evident in jurul a 35 – 40 de ani; in concluzie si masurile compensatoare trebuie sa fie precoce. Mai ales acum, cand industria de profil a realizat produse inalt calitative, bazate in principal pe acizi hialuronici slab reticulati, minerale, aminoacizi, si vitamine. Acizii hialuronici slab reticulati NU au efect volumator, ci hidrateaza pielea in ansamblul ei ,diminua ridurile fine si medii , redau tonusul si stralucirea pielii .

Aplicarea lor se face prin injectare cu ajutorul dispozitivelor de tip dermapen / micropen sau cu seringa clasica si ace suprafine; intervalul dintre injectari este variabil in functie de produs, intre 2 saptamani si 1 luna la inceput, apoi mai rar.

Avantajele se observa relativ repede, pielea este mult mai supla, mai fina, bine hidratata, ridurile se estompeaza, la fel si micile inestetisme -de ex cicatricile de acnee . Aspectul este natural, odihnit, fara nimic exagerat. Practic este relansat procesul de sinteza de colagen, elastina, fibroblasti, acid hialuronic.

Este un bun starter de ingrijire medicala si poate fi oricand completat cu celelalte metode: volumetrie faciala, neuromodulatori , Radiesse, Sculptra, laser sau radiofrecventa. Metoda se poate aplica si pe decoleu, gat, dosul mainilor.

 

Dintre cele mai bune si solicitate produse mentionez: Filorga NCTF135, MH18, MH10, Restylane Vital, Profhilo.

 

filorga-nctf-135-ha

Efectul injectarilor este prelungit prin  ingrijiri adaptate la domiciliu, cu produse dermatologice.

Dr. Madeleine NechiforContact

Medic primar dermato-venerologie , doctor in stiinte medicale , competenta in dermatologie estetica si chirurgicala

Partener Filorga Paris
Partener Allergan
Partener Merz Aesthetics