Microdermabraziunea cu microcristale de diamante

Imagine Microdermabraziunea cu microcristale de diamante

Microdermabraziunea cu microcristale de diamante este o metoda complet neinvaziva, nedureroasa, se poate aplica in orice anotimp, spre deosebire de peeling, care este destinat in general anotimpurilor cu insorire minima.

 

Consta intr-un gomaj mecanic controlat printr-un jet de microcristale pure (NU contin aluminiu), indreptat in special asupra zonelor problematice: acnee, pigmentari inestetice, riduri fine, mici inestetisme.

Inlatura celulele cornoase, permite o “curatire” in profunzime, fata capata stralucire, se amelioreaza porii si punctele negre, cicatricile dupa acnee, ridurile fine se estompeaza┬ási capatati o mina buna, odihnita.

 

Este un bun inceput pentru alte manopere si se poate face fie singura, fie asociata cu mezoterapia sau injectarile cu acid hialuronic, Radiesse sau Botox / Vistabel. Poate fi aplicata si pe gat, decolteu, dosul mainilor sau alte zone problematice; are atat rol curativ cat si preventiv in medicina estetica, prin stimularea reinnoirii celulare.

 

Dupa tratament pielea este mai supla, mai fina, cu mai putine imperfectiuni si permite o absorbtie mai crescuta a medicamentelor sau produselor dermato-cosmetice. Fiind o metoda superficiala, pielea isi revine imediat, nu necesita perioada de recuperare.

Totusi dupa procedura trebuie aplicata crema fotoprotectoare si cateva zile se evita expunerea la soare sau solar.

 

Dr. Madeleine NechiforContact

Medic primar dermato-venerologie , doctor in stiinte medicale , competenta in dermatologie estetica si chirurgicala

 

Partener Filorga Paris
Partener Allergan
Partener Merz Aesthetics