Tratamentul precancerelor si a cancerelor cutanate

Imagine Tratamentul precancerelor si a cancerelor cutanate

Diagnosticul, tratamentul si excizia papiloamelor, keratozelor seboreice ,precancerelor si cancerelor cutanate, nevilor (alunite).

Fenomenul de imbatranire generala a populatiei si expunerea necontrolata, excesiva la soare au dus la multiplicarea acestor leziuni. Pentru zona noastra geografica si populatie de rasa alba cancerele cutanate reprezinta cea mai frecventa neoplazie.

Supravegherea acestor leziuni se realizeaza cu ajutorul sistemelor de dermatoscopie (ex  Dermlite Pro-Hr (SUA). Acesta se bazeaza pe un sistem optic special si o sursa de lumina polarizata ce permite atat vizualizarea detaliilor suprafetei leziunii cat si a dermului pana la un anumit nivel . Acest sistem permite decizia terapeutica precoce in cazul precancerelor si cancerelor cutanate, monitorizeaza evolutia in timp a nevilor (alunitelor) si orienteaza decizia terapeutica de excizie ( insotita de  examen  histopatologic) sau nu a acestei formatiuni. Leziunile de dimensiuni mari sunt orientate din start catre serviciul chirurgie plastica.

Partener Filorga Paris
Partener Allergan
Partener Merz Aesthetics