Tratamentul venectaziilor si al varicelor

Ca pentru orice maladie, pentru a avea rezultat terapeutic, este necesar initial diagnosticul corect al bolii varicoase / insuficientei venoase, a stadiului de boala, complicatiilor acesteia, deoarece unele stadii pot fi tratate in cabinetul dermatologului, altele beneficiaza  doar de tratament chirurgical. In plus, este obligatorie modificarea stilului de viata, scaderea in greutate, cresterea activitatii fizice adaptat varstei si bolilor asociate si mai ales purtarea de ciorapi medicinali, cu grad de compresie corespunzator stadiului de boala.

Cele mai populare sunt injectiile de substante sclerozante (de tip polidocanol), ca atare  sau sub forma de spuma , urmate obligatoriu  de contentia elastica ;  sclerozarea lumenului vascular este definitiva cam la 2 satamani de la injectare  .

Venectaziile (dilatatiile ) fine raspund si la coagularea cu dispozitivul generator de plasma Jett Plasma Lift Medical , cu  radiofrecventa Ellman sau cu diverse echipamente IPL sau laser.  Jett Plasma Lift Medical ofera un tratament  tintit pe vasele care ne intereseaza ,eficient , foarte putin dureros , cu timp de recuperare  scurt . Toate aceste tratamente se pot repeta  dupa un interval ,la nevoie  .

Cresterea in greutate, sedentarismul sau unele boli duc la recidiva acestei patologii.

Partener Filorga Paris
Partener Allergan
Partener Merz Aesthetics