Tratamentul estetic al cuperozei si al rozaceei

Cuperoza si rozaceea sunt frecvente la populatia de rasa alba, agravate in mod cert de expunerea  excesiva ,necontrolata la UV (sunt intotdeauna mai accentuate vara !), asociate cu unele patologii interne.

Pielea este intoleranta la produsele curente de ingrijire si necesita produse medicale de calitate superioara, foarte atent alese, foarte blande ,fara coloranti si parfumuri si obligatoriu fotoprotectie UV inalta cu creme solare cu SPF 50.

Intotdeauna se incepe cu tramentul dermatologic  al rozaceei si bolilor interne sau intolerantelor asociate, protectia solara, regim alimentar . In al doilea timp se abordeaza tratamentul estetic –  coagularea vaselor  cu tehnologia Jett Plasma Medical Lift  , mesoterapie de stimulare dermo-epidermica , laser sau radiofrecventa pentru cuperoza, scleroterapie, peeling-uri chimice foarte blande , PRX 33  si  PRP.

Rezultate frumoase  se obtin si prin metoda de injectare a unor cantitati f mici  de neuromodulatori diluati si de skinboostere ,care ofera concomitent imbunatirea aspectului cuperozei si un aspect relaxat ,odihnit , cu diminuarea  ridurilor fine .

Partener Filorga Paris
Partener Allergan
Partener Merz Aesthetics