Corectia si remodelarea buzelor

Imagine Corectia si remodelarea buzelor

Corectia si remodelarea buzelor

Buzele pline, frumos conturate, hidratate, prin situarea lor anatomica in centrul fetei si al privitorului, sunt asociate cu frumusetea, tineretea, senzualitatea.                                                                                                                                                     Inaintarea in varsta produce pierderea conturului buzelor, deshidratarea, scaderea volumului, subtierea ;     alteori femeile, chiar tinere fiind, au volum insuficient al buzelor. In plus, la varste inaintate apar ridurile radiare in jurul buzelor (de tip “bar-code” sau “plisse-soleil”), caderea coltului buzelor (pliul marionetei ).

Se pot utiliza mai multe metode pentru infrumusetarea buzelor, dar de departe cea mai populara este injectarea cu acid hialuronic, datorita efectului imediat si complicatiilor  reduse. Se reface astfel nu doar volumul si conturul buzelor, ci si hidratarea acestora si in viata sociala se va resimti o schimbare pozitiva. Procedura dureaza 20-30 min., cu sau fara anestezie (cu crema anestezianta sau bloc anestezic), in functie de dorinta pacientei. Produsele actuale folosite contin si o cantitate mica de anestezic, pentru a ameliora confortul injectarii.

Este necesara consultatia prealabila pentru ca medicul sa inteleaga asteptarile pacientei , dar si acesteia i se va explica faptul ca buzele corectate trebuie sa se incadreze armonios cu fizionomia ei si sa evite supracorectiile disgratioase (tip “bec de canard” / cioc de rata), care fac deliciul  presei tabloide. Volumele excesiv de  mari sau injectarea gresita pot duce la catastrofe ( necroza de buza )

Mult mai importanta este forma armonioasa ,delicata a buzelor ,fara riduri verticale ,bine hidratate , comparativ cu un volum excesiv de mare .

Remodelarea buzelor se realizeaza fie conturand buzele de-a lungul “vermillion-ului“ si a “arcului lui Cupidon“, fie oferind doar volum ; aceasta este o procedura extrem de raspandita pentru ca se realizeaza rapid si da reactii adverse minime: edem pentru o zi , sensibilitate locala, uneori mici echimoze /vanatai pt cateva zile.

La pacientele peste 40 ani se poate obtine “stergerea“ ridurilor verticale de tip “cod de bare“ si ridicarea colturilor gurii, a caror cadere confera fetei un aspect trist, obosit (ridurile “marionetei“ sau “plis d ‘ amertume “-pliul amaraciunii  ).

Metoda este utila  si  dupa traumatisme ale buzei (buza “rupta“) sau malformatii congenitale cu asimetrie, unele boli dermatologice (de ex sclerodermia ),  cand incercam sa obtinem un aspect pe cat posibil armonios.

Pentru a obtine o corectie reusita a buzelor este necesar, bineinteles , un produs de foarte buna calitate ,fara reactii adverse .
Evitati injectarea in alte locuri decat cabinete medicale  si interesati-va de provenienta produsului , daca este certificat de autoritatile europene si americane , in nici un caz produse clandestine ,care duc la dezastre . Nu permiteti persoanelor necalificate sa efectueze asupra dvs manopere sangerande !

Cele mai utilizate produse : Hyal Sistem Lips  , Ultra Smile (Allergan ) Art Filler Lips Filorga ,Belotero Mertz ,StylAge, Restylane Kiss .

Partener Filorga Paris
Partener Allergan
Partener Merz Aesthetics