Beautification

Imagine Beautification

Cum sa arati odihnita atunci cand nu esti, de fapt; cum sa ai o mina buna, sa pari mai tanara sau sa participi la un eveniment si nu mai ai timp suficient sa te pregatesti?

    Beautification sau cum spunem noi romanii “infrumusetare” – este metoda de modificare discreta sau “imblanzire” usoara a trasaturilor, a curburilor fetei, a zonelor cu mici defecte innascute sau “castigate” datorita trecerii  timpului – prin intermediul volumetriei faciale.
Hidratarea fetei , reducerea ridurilor fine prin biorevitalizare ,mezoterapie ,microdermabraziune .
Imbunatatirea texturii pielii si a volumelor este posibila cu ajutorul firelor de stimulare sau de sustinere (threads )-din materiale diferite ,biocompatibile ,resorbabile -PDO, policaprolactona,acid polilactic ; pot fi utilizate si pt corp -celulita ,piele lasata .

Este o metoda diferita  de rejuvenarea fetei, caci se adreseaza femeilor tinere, care oricum arata bine si doresc doar un touch-up.

Se pot imbunatati forma nasului, a buzelor, linia barbiei si a mandibulei, cearcanele, pometii sau aspectul obosit datorita primelor riduri de expresie, abia perceptibile. Nu este vorba de chirurgie, de metode laborioase , fara anestezie generala- cu riscurile aferente , fara perioada de repaus si modificari mai drastice ale fizionomiei, ci de sedinte de tratament de 20-30 minute, care ofera imediat postprocedural un aspect imbunatatit .

Subliniez faptul ca NU este vorba de modificari drastice sau permanente si pentru a obtine un efect  armonios, natural trebuie evitata orice exagerare.

Daca pacienta este multumita de rezultat, se reia procedura la 6- 12 luni.

Partener Filorga Paris
Partener Allergan
Partener Merz Aesthetics